Tapahtumat 2017

Tammikuu
MATKA2017 messut Helsingin messukeskuksessa 20.-22.1.2017. Amamttilaisille messut ovat auki jo 19.1. Slovenia-seuran osasto on 7ay24

Helmikuu

Vietämme Preseren-päivää lauantaina 11.2. vierailemalla Kansallsioopperassa, ennakkoilmoittautuminen sirpa.spolajric@elisanet.fi. Kuun lopulla järjestämme ruokakurssin.

Maaliskuu
Sääntömääräinen kevätkokous 18.3. Lyceum-klubilla Helsingissä.

Huhtikuu
Matkailuaiheinen yleisötapahtuma järjestetään Helsingissä.

Toukokuu
– Osalllistumme ravintolapäivään eri paikkakunnilla
– Kevättiedote ilmestyy nettiversiona.

Kesäkuu

Kesäkuussa muistetaan Sloveniana itsenäisyyspäivä 25.6.

Heinäkuu
22.7. seuran jäsentapaaminen ja kesäretki Salon Kruusilaan. Mustikanpoimintaa, saunomista, lohisoppaa ym. herkkuja. Tiedustelut ja ilmoittautumiset sirpa.spoljaric@elisanet.fi

Elokuu

Elokuussa järjestetään kulttuuri-ilta Tampereen teatterikesän, slovenialaisen teatteri- tai konserttivierailun yhteydessä.

Syyskuu
– 26.8.-2.9.2017  tehdään jälleen viini- ja ruoka-aiheinen omakustanteinen ryhmämatka, suuntana Slovenian Karsti ja Vipavan seutu.

Lokakuu

Lokakuussa pidetään seuran sääntömääräinen syyskokous. Kokouksen jälkeen on ”Matkamuistot kuvina”-ilta, jossa kuullaan jäsenten matkakertomuksia Sloveniasta.

Marraskuu
Jäsenjulkaisu/ Syystiedote ilmestyy seuran kotisivulla. Martinpäivän aikaan järjestetään vuoden toinen ruokakurssi.

Joulukuu
Pikkujoulut

Edellä olevien lisäksi

Edellä olevien tapahtumien lisäksi jatkuu lukupiiri, jossa perehdytään Sloveniana ja sen naapurimaiden kirjailijoiden tuotantoon.

Kahdesti vuodessa ilmestyy seuran laaja sähköinen jäsenjulkaisu, joka sisältää sekä seuran että jäsenten kuulumisia. Jäsenjulkaisu on luettavissa tällä seuran kotisivulla http://sloveniaseura.nettisivu.org/. Jäsenistölle tiedotetaan sähköpostilla vähintään kerran kuussa tulevista tapahtumista sekä muista kiinnostavista tapahtumista ja uutisista. Seuran kotisivulla julkaistaan tietoja myös eri alojen tapahtumista Sloveniassa. Seuramme tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Yksinomaan jäsenille tarkoitetut tiedotteet julkaistaan kotisivujen intranetissä.